Immo Portugal

Vastgoed in Portugal

De Immo Portugal Klantenkaart

Immo Portugal stelt zijn klantenkaarten voor!

Vanaf heden belonen wij onze klanten met een Immo Portugal klantenkaart. Met deze kaart kan u genieten van allerlei voordelen. Er zijn 3 types:

Afbeelding 2 De Immo Portugal Klantenkaart

 

De Bronzen klantenkaart

Mensen die een kennismakingsgesprek hebben gehad op een van onze kantoren komen in aanmerking voor een bronzen klantenkaart. Op vertoon van deze kaart bij een van onze partners kan u genieten van kortingen of allerlei extraatjes. Een volledige lijst van onze partners kan u terug vinden op onze website.

 

Afbeelding 2 De Immo Portugal Klantenkaart

De Zilveren klantenkaart

Klanten die een tweede verblijf hebben aangekocht via Immo Portugal krijgen een zilveren klantenkaart. Met deze kaart kan U eveneens genieten van allerlei kortingen en voordelen bij onze partners. Daarbovenop krijg U gedurende 5 jaar jaarlijks een kistje met heerlijke Portugese wijn, gratis af te halen op ons kantoor te Portugal.

Afbeelding 2 De Immo Portugal Klantenkaart

 

De Gouden klantenkaart

De gouden klantenkaart wordt uitgereikt aan klanten die reeds 2 woningen aankochten via Immo Portugal of 1 woning en een nieuwe klant aanbrachten die eveneens een aankoop deed.
Met deze kaart geniet U van dezelfde voordelen als de bronzen en zilveren kaarthouders.
Daarbovenop krijgt U een wijn voucher twv 1.000€ om aankopen te doen in de grootste wijnhandel van de zilverkust "Estado Liquido", gelegen te Caldas da Rainha.
Om aanspraak te maken op een gouden klantenkaart, dient bij het aanbrengen van een nieuwe klant, de nieuwe klant ons zelf informeren over de doorverwijzing en dit binnen max 1 maand na de aankoop (ondertekening compromis).
Om de wijn voucher af te halen, dient een afspraak gemaakt te worden op het kantoor in Portugal.

Vraag dus vandaag nog jouw klantenkaart aan!
Contacteer ons voor meer info of een afspraak.

Immo Portugal info@immoportugal.be - kribbestraat 4 bus 1 - 2000 Antwerpen, BE-VAN Belgium - +32.[0]3/283.70.70

© 2019 Immo Portugal - Algemene voorwaarden